NKC-vrijwilligers onderscheiden

Drie NKC-vrijwilligers hebben tijdens de onlangs gehouden voorjaarbijeenkomst van reisbegeleiders en assistent-reisbegeleiders spelden ontvangen uit handen van NKC-directeur Stan Stolwerk. De gouden speld ging naar Wim Boon en de twee zilveren spelden waren voor René en Paula Veger.

Gouden speld voor Wim Boon
Wim Boon en zijn vrouw ontvingen in 2012 al een zilveren speld voor hun verdiensten als reisbegeleiders. Sindsdien heeft Wim Boon zijn vrijwillige werkzaamheden voor de NKC nog verder uitgebreid. Hij is moderator van Campercontact en verzet veel werk als lid van de werkgroep TripPlans om de reisboeken en NKC-Camperroutes te ontwikkelen en vorm te geven. Tot zijn lange staat van dienst behoren ook functies als teampenningmeester, lid van het evenemententeam Midden, beursvrijwilliger, lid van de klankbordgroep reizen en adviseur.

Zilveren speld voor René en Paula Veger
René en Paula Veger ontvingen ieder een zilveren speld voor hun bijzondere verdiensten voor de NKC. Zij hebben al 21 NKC-groepsreizen op goede en deskundige wijze begeleid. Daarnaast verzorgen zij trainingen voor assistent-reisbegeleiders die doorgroeien naar reisbegeleider. Ook hebben zij ondersteuning verleend bij de ontwikkeling van een nieuw begrotingsprogramma en daarover trainingen verzorgd.