Veel nieuwe campers in Kampeerauto 8

Elk jaar presenteren camperfabrikanten rond deze tijd hun nieuwe modellen aan het publiek. In deze dubbeldikke Kampeerauto een overzicht van de belangrijkste trends voor 2020 en de opvallende noviteiten van verschillende fabrikanten. Vanaf vrijdag 4 oktober ligt het magazine bij leden op de deurmat.

Elk jaar presenteren camperfabrikanten rond deze tijd hun nieuwe modellen aan het publiek. In deze dubbeldikke Kampeerauto een overzicht van de belangrijkste trends voor 2020 en de opvallende noviteiten van verschillende fabrikanten.

Verkiezing Kampeerauto van het jaar 2020

Ook veel ruimte in het magazine voor de verkiezing Kampeerauto van het jaar. De negen genomineerden worden uitgebreid aan de lezer gepresenteerd. Stemmen kan vanaf dinsdag 1 oktober. De winnaars worden bekendgemaakt in januari op de Caravana in Leeuwarden.

Veel reisverhalen

Natuurlijk ontbreken in deze Kampeerauto de reisverhalen niet en dat zijn er deze keer nogal wat. Zo zijn er verhalen over Andalusië, Australië, Tsjechië, Wallonië, Champagne-Ardenne en het werelderfgoed in Nederland. Verder een artikel over overtochten naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Voor wie even niet op reis wil, zijn er tips voor hoe de camper moeiteloos de winter door komt.

Het magazine is digitaal te lezen via de NKC Magazine-app en via de website.

 

NKC Camperreizen 2020


Behalve Kampeerauto 8 verschijnt ook de nieuwe brochure NKC Camperreizen. Hierin staat weer een grote verscheidenheid aan reizen naar vertrouwde én nieuwe bestemmingen. De reizen zijn al online te bekijken op nkc.nl/camperreizen.

Interesselijst

Nieuw dit jaar is de interesselijst, die in de plaats komt van de wachtlijst. Het inschrijven voor de interesselijst is vrijblijvend en is van toepassing als een reis is volgeboekt. Op het moment dat er een plekje vrijkomt, ontvangen alle geïnteresseerden een e-mail. De beschikbare plaats wordt weer online aangeboden en eenieder is vrij deze te boeken via de website.

Inschrijven voor de reizen kan (alleen online) vanaf dinsdag 8 oktober, 10.00 uur.