Camperreizen van de NKC

 • Delen

Op reis met de camper ervaar je de ultieme vrijheid. Bekijk het aanbod en kies de camperreis die bij je past.

NKC Groepsreizen   NKC Camperroutes (1)
Wil je op reis met de camper en trek je graag op met andere camperaars? Kies dan een NKC Groepsreis, getest door onze ervaren reisbegeleiders. > Meer info over groepsreizen   Wil je liever zonder groep op reis, maar wel de zekerheid hebben van een goed voorbereide camperreis? Download dan de NKC Camperroutes. > Meer info over camperroutes

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


 • Camperreis Benelux en Duitsland

  Camperen kun je leren (Vertrek groepsreis: 10 mei 2017) - Waar moet je allemaal aan denken als je op reis gaat met de camper? Je leert het tijdens deze 11-daagse camperreis door de Benelux en Duitsland.

  Duur: 11 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Benelux en Duitsland

  Camperen kun je leren (Vertrek groepsreis: 30 aug 2017) - Waar moet je allemaal aan denken als je op reis gaat met de camper? Je leert het tijdens deze 11-daagse camperreis door de Benelux en Duitsland.

  Duur: 11 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Denemarken

  Van stad tot strand - Denemarken biedt veel: karakteristieke dorpjes, mooie stranden en natuur. De reis start op het waddeneiland Rømø. Via Ribe en Viborg rijden we naar het noorden, waar het Kattegat en Skagerak samenkomen.

  Duur: 21 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis door Duitsland

  Camperroute - Ontdek de schoonheid van het Duitse Sauerland. Geniet van de groene heuvels, vakwerkhuizen en diverse excursies.

  Duur: 15 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis door Frankrijk en Italië

  Langs de kusten van Corsica en Sardinië (Vertrek groepsreis: 31 augustus 2017) - Twee landen, twee eilanden, beide in de Middellandse Zee en slechts twaalf kilometer van elkaar verwijderd. Veel hebben ze gemeen.

  Duur: 34 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis door Polen

  Cultuur en natuur - Ontdek de vele gezichten van Polen tijdens deze 34-daagse camperreis door natuur en langs culturele schatten in steden als Krakau en Gdańsk.

  Duur: 34 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Duitsland

  Hanzereis naar de Oostzee - Net als in Nederland bracht de Hanze in Duitsland in de middeleeuwen veel welvaart. Dat is nog altijd te zien aan de mooie koopmanshuizen met prachtige gevels, de imposante pakhuizen, de grote kerken en fraaie stadhuizen.

  Duur: 21 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Duitsland

  Oost-Duitsland per fiets - Reis mee met de camper en fiets prachtige routes tijdens deze camperreis door Duitsland, waarbij we ook steden als Berlijn en Leipzig bezoeken.

  Duur: 22 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Duitsland (Solo)

  Dichtbij Sauerland - Deze reis voor NKC-Sololeden voert naar het Sauerland, een populaire regio in Midden-Duitsland. Dit gebied is ook in het najaar een bezoek meer dan waard.

  Duur: 12 dagen
  [Meer info]

 • Camperreis Engeland

  Zuid-Engels genieten - Kom in romantische sferen tijdens de camperreis door Zuid-Engeland. Geniet van het afwisselende landschap, de kastelen en kathedralen.

  Duur: 22 dagen
  [Meer info]