Nieuwe camperplekken in Spanbroek en Dwingeloo

Nederland is weer twee camperplaatsen rijker. Zo opent vandaag Parking De Wijzend in Spanbroek de deuren. Op camping Meistershof in Dwingeloo worden vandaag zes nieuwe plekken officieel in gebruik genomen.

Parking De Wijzend, Spanbroek

Bij een nieuw aangelegde passantenhaven in het Noord-Hollandse Spanbroek is er ruimte voor drie campers. Vanmiddag om 13.30 uur wordt de passantenhaven officieel geopend door wethouder Kalthoff van de gemeente Opmeer. Behalve de plekken voor campers zijn er een boottrailerhelling, aanlegplaatsen en een parkeerterrein. Steden als Hoorn en Alkmaar zijn per fiets te bereiken. In de directe omgeving zijn mogelijkheden om te wandelen en te vissen.

Parking De Wijzend staat op Campercontact.com onder sitecode 77711.

Meistershof

Camping Meistershof, Dwingeloo

Op Camping Meistershof in het Drentse Dwingeloo zijn zes bijzondere plaatsen voor campers aangelegd. De plekken hebben royale afmetingen en hebben een eigen wateraansluiting en -afvoer én uitzicht op nationaal park het Dwingelderveld. Camperaars kunnen op deze plekken ook gebruikmaken van alle campingfaciliteiten. Los daarvan is er nog een noviteit: een camperplaats met carport. Ook deze plek heeft een eigen wateraansluiting en -afvoer, een glasvezelaansluiting, terras met meubilair, een schuurtje en op het dak liggen zonnepanelen voor duurzame energie. Indien gewenst kunnen de gasten van die plek ook gebruikmaken van privésanitair.

Meistershof had al speciale plekken voor campers voor de poort en op de camping de keuze uit een kampeerplaats, basis of luxe camperplek.
De nieuwe plekken worden om 15.30 uur geopend door de burgemeester van de gemeente Westerveld, de heer Jager. Iedereen is welkom om daarbij aanwezig te zijn.

Camping Meistershof is te vinden onder sitecode 19279 en sitecode 64514.