Nieuwe camperplaats in Berlicum

Het Brabantse Berlicum heeft een nieuwe camperplaats. De locatie opent op 1 maart en ligt aan de rand van een bos en buitengebied.

CP Berlicumweb

Er zijn tien plekken, waarvan zes met elektriciteit. Ook is er water en een loosplek voor afvalwater en de toiletcassette.

Eigenaren Jan en Maria van Doremalen zijn vijf jaar bezig geweest om de camperplaats te realiseren. “We hadden nog een flink stuk land over en we deden daar weinig mee, er liepen wat paardjes. Op gegeven moment kwam iemand met het idee om er een camperplaats te beginnen. Dat vonden we wel een goed plan”, aldus Jan van Doremalen. “Nu het werk klaar is, verheugen we ons erop om camperaars te ontvangen!”

Stad en natuur

De camperplaats is een prima startpunt om uitstapjes in de omgeving te maken. Van Doremalen: “De locatie ligt midden in de natuur heel vrij, maar ook op fietsafstand van het gezellige centrum Den Bosch.” In de directe omgeving van de camperplaats is een gratis toegankelijke speeltuin en een dierenparkje. Het Autotron in Rosmalen ligt op vier kilometer afstand van de camperplaats. Van Doremalen heeft nog een paar tips: “Maak een wandeltocht door het Dynamisch Beekdal, een prachtig natuurgebied of breng een bezoekje aan het monumentale Kasteel Heeswijk.”

Camperplaats Berlicum staat op Campercontact.com onder sitecode 73738.