Camperplaats Dordrecht sluit

De camperplaats op Parking Stadswerven in Dordrecht sluit op 1 juni 2018. De parkeerplaats is nodig voor een gronddepot en de gemeente heeft verplichtingen aan de projectontwikkelaar.

Dordrecht

De gemeente belooft dat er een alternatief komt, maar tot op heden is er nog geen locatie. De parkeerplaats werd ooit aangelegd voor de inmiddels vertrokken Ark van Noach. Vanaf het begin was duidelijk dat het een tijdelijke plaats was, maar lang was onduidelijk tot wanneer de camperplaats open kon blijven.

Geen alternatief

Met het vrij plotselinge sluiten van de camperplaats is VVV-directeur Erik Zindel niet blij, laat hij weten in het Algemeen Dagblad. “We wisten van tevoren dat dit een tijdelijke locatie was. Maar de gemeente had op zijn minst kunnen zorgen dat er een alternatief was, zodat we dat gelijk hadden kunnen communiceren. Dan was het een kwestie geweest van andere gps-coördinaten invoeren in de online camperplaatsgidsen en rijdt iedereen gewoon naar de nieuwe plek toe.’’

De populaire camperplaats met ruimte voor twaalf campers ligt op één kilometer afstand van het centrum en biedt met de waterbus een verbinding met Dordrecht, Biesbosch, Kinderdijk en Rotterdam.
De camperplaats staat op www.campercontact.nl onder sitecode: 26215