Nieuwe camperplaats in Brabantse Zeeland

In het Brabantse Zeeland is een camperplaats geopend met plaats voor vier campers. Opening van de nieuwe locatie maakt onderdeel uit van een groter project om meer camperplaatsen te realiseren in de gemeente Landerd, waartoe het plaatsje Zeeland behoort.

CP Zeeland Web

Andere locaties zijn bij een aantal recreatieondernemers voor de slagboom. De gemeente heeft in het project samengewerkt met de NKC, de CCN, de Recron en plaatselijke recreatieondernemers, tot grote tevredenheid van NKC-camperplaatsspecialist Carla Verheijen. “De gemeente heeft dit op een zeer aangename manier begeleid.”

De nieuwe camperplaats in hartje Zeeland staat op Campercontact.com onder sitecode 63952. Deze locatie heeft geen voorzieningen en campers mogen er maximaal 24 uur staan.

Andere locaties die aan dit project deelnemen zijn:
- Restaurant Nieuw Schaijk in Schaijk, sitecode 1835
- Minicamping Driehuis in Reek. Voor de poort: sitecode 57479. Op de minicamping: sitecode 57473.
- Charmecamping Hartje Groen in Schaijk, sitecode 53126. Zowel speciale camperplaatsen voor de poort als plekken op de camping.
- De Heische Tip in Zeeland, sitecode 64048.
- Op De Heidebloem te Schaijk komt een camperplaats voor tien campers op een apart veld bij de camping. Deze locatie staat nog niet op Campercontact.com.