Nieuwe boerderijcamping in Voorhout

In het Zuid-Hollandse Voorhout is onlangs Boerderijcamping Jachtlust geopend. Deze SVR-camping biedt plaats aan campers, maar ook caravans en tenten kunnen er terecht.

Camping Voorhout

De camping ligt op het terrein van het melkveebedrijf van de familie Van Dijk. “We hadden al camper- en caravanstalling én een ontvangstruimte voor onder meer feesten en partijen. Veel mensen vroegen zich af waarom we niet meer deden met de locatie. Het was voor ons dus een kleine stap om er nog iets bij te doen”, vertelt Marga van Dijk.

Er zijn diverse faciliteiten, zoals sanitair, elektriciteit en een loosput voor de toiletcassette en het afvalwater zijn aanwezig.

De camping ligt midden in de Bollenstreek. In het voorjaar kijk je vanaf de camping uit over de kleurrijke bloemenvelden. De Keukenhof ligt op tien minuten fietsafstand. Voorhout heeft een eigen station, dus zijn steden als Leiden, Den Haag, Haarlem en Amsterdam makkelijk per trein te bezoeken. Voor wie liever naar het strand wil: de stranden bij Noordwijk en Katwijk zijn op fietsafstand. Boerderijkcamping Jachtlust staat op Campercontact.com onder sitecode 63799.