Camperplaatsnieuws in maart

De lente is begonnen en veel campers worden uit de winterstalling gehaald. De hoogste tijd om weer met de camper op pad te gaan. In de maand maart was er daarom ook veel camperplaatsnieuws.

Camperplaatsen Maart

In Roelofarendsveen opende De Veense Bukker de deuren voor camperaars. Op  deze camperplaats in een waterrijke polder is ruimte voor tien campers.

 Op Camperplaats Vechtdal in het Overijsselse Nieuwleusen kunnen camperaars genieten van allerlei wellnessfaciliteiten. Vier plekken hebben zelfs een eigen hottub. De camperplaats werd geopend door commissaris van de Koning Ank Bijleveld.

in het Overijsselse Bentelo op Campercamping De Bentelose Esch konden gasten al langere tijd terecht voor een overnachting. Nu alle voorzieningen gereed zijn, was het tijd om de locatie officieel te openen.

Goed nieuws kwam er uit Drenthe. Camperlocatie van het Jaar 2016, De Nuuverstee, gaat uitbreiden. Er komen maar liefst 25 plaatsen bij. Ook het toiletgebouw groeit mee. De werkzaamheden moeten voor Pasen klaar zijn.

Ook Camperplaats Weert is uitgebreid. Deze locatie is met tien plaatsen uitgebreid en telt nu 28 plekken. Ook is de toerit verbreed en verhard en is er een jeu-de-boulesbaan aangelegd.

Gesloten

Ook was er minder goed nieuws. De camperplekken op het parkeerterrein tegenover het kasteel Cannenburgh in Vaassen (Julianalaan) en op de parkeerplaats achter de Wereldwinkel/ VVV in Epe (Pastoor Somstraat) zijn opgeheven. Camperaars kunnen in Vaassen nog wel terecht op camping de Helfterkamp. En in Epe op RCN de Jagerstee.