Nieuwe camperplaats in Veessen

Het Gelderse Veessen krijgt een camperplaats. De nieuwe camperplaats ligt aan de rand van Veessen op de parkeerplaats van de nieuwe Kozakkenhaven. Er is plaats voor tien campers. Vanaf 1 januari 2018 kunnen campers er terecht.

Cp Veessen Aangepast

Op dit moment wordt nog druk gewerkt aan de afwerking van de jachthaven. De  officiële opening van de camperlocatie vindt daarom pas op 31 maart plaats.  Ook zijn dan voorzieningen als elektriciteit, water en stortplekken voor grijs water en toiletcassettes gerealiseerd.

De camperplek biedt uitzicht op de IJssel. In de omgeving zijn er veel fiets- en wandeltochten te maken. In Veessen zelf zijn twee restaurants en een buurtwinkel. Hanzestad Zwolle ligt op fietsafstand.

In samenwerking met de NKC zijn de afgelopen jaren een aantal camperplaatsen ontwikkeld langs de IJssel, Vecht en de Rijn. In Gelderland en Overijssel zijn om de dertig kilometer camperlocaties gerealiseerd, die deze provincies van hun beste kant laten zien. Alle camperplaatsen zijn te vinden op Campercontact.com.

De prijs aan de Kozakkenhaven is voorlopig 5 euro.

Camperplaats Veessen staat op Campercontact.com onder sitecode 62253.