Nieuwe camperplaatsen voor de meivakantie

Met de meivakantie in zicht én de camper voor de deur is het een goed moment om er op uit te trekken. Er is weer een flink aantal nieuwe camperplaatsen bij gekomen op uiteenlopende plekken in Nederland die het allemaal waard zijn om een bezoekje aan te brengen.

Camperplaatsnieuws 210417

Zo is in Vijfhuizen Camperpark N205 geopend. Het camperpark heeft honderd plaatsen, waarvan vijftig met elektra. De camperplaats is ideaal gelegen voor een bezoekje aan de Keukenhof. Maar ook Amsterdam, Leiden en Haarlem zijn makkelijk met het openbaar vervoer bereikbaar.
Camperpark N205 staat op Campercontact.com onder sitecode 54398.

Werkendam

Ook in Werkendam kunnen camperaars terecht op een nieuwe camperlocatie. Visvijver de Biesbosch heeft 25 plekken en is centraal gelegen in Nationaal Park de Biesbosch. Er worden voorlopig nog geen voorzieningen aangebracht. Wel is het mogelijk om te vissen op karper, steur en meerval.
Visvijver de Biesbosch staat op Campercontact.com onder sitecode 54385.

Gouda

Bij de ingang van Golfbaan IJsselweide in Gouda zijn vijf plaatsen voor campers gemaakt. Er zijn geen voorzieningen, maar camperaars mogen kosteloos gebruikmaken van douche en toilet op de golfbaan. Bij gebruik van de golfbaan is één overnachting gratis.
Golfbaan IJsselweide staat op Campercontact.com onder sitecode 54494.

Gendt

Op 15 april is Camperpark Lingewaard in het Gelderse Gendt geopend. Er zijn twintig camperplaatsen gerealiseerd. Het park is gelegen in een rustige landelijke omgeving aan de rand van de plaats Gendt. De camperplaats is een prima uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochtjes. In de directe omgeving van de camperplaats ligt een vis- en recreatieplas.
Camperpark Lingewaard staat op Campercontact.com onder sitecode 54166.

Andere nieuwe camperplaatsen: