Camperplaatsen in Alblasserdam, Kessel en Opheusden

Nederland is weer een aantal camperplaatsen rijker. Zo opende in het Limburgse Kessel Camperplaats Kessel onlangs de deuren voor camperaars. Op recreatiepark De Markplas in Opheusden werden vier speciale camperplekken aangelegd en op 20 mei wordt Camperpark Kinderdijk in Alblasserdam officieel geopend.

Camperplaats KesselCamperplaats Kessel

In het Limburgse Kessel hebben Wendy en Geert van de Beucken een camperlocatie bij hun bedrijf ingericht. Camperplaats Kessel telt achttien plaatsen en is het hele jaar geopend. De camperplaats heeft veel voorzieningen, zoals een sanitairgebouw, elektriciteit en gratis wifi. De locatie ligt op loopafstand van het dorp en in de buurt zijn veel wandel- en fietsmogelijkheden.
De camperplaats staat op Campercontact.com onder sitecode 48677.

Camperpark Kinderdijk in Alblasserdam wordt vrijdag 20 mei officieel geopend. De locatie was al eerder toegankelijk voor camperend publiek. Het park telt 44 verharde plekken met elektra. Ook zijn er douches, toiletten, een verzorgingsunit en een recreatieruimte, waar groepen gebruik van kunnen maken. Het historische erfgoed, de beroemde molens van Kinderdijk, zijn vanaf de locatie prima bereikbaar.
De camperplaats staat op Campercontact.com onder sitecode 48399.

Recreatiepark De Markplas in het Gelderse Opheusden telt vier speciale verharde camperplekken. Het terrein biedt verder plaats aan (sta)caravans en tenten. Het park heeft een natuurwater, waarin de gasten kunnen zwemmen, varen en vissen. Opheusden ligt in het hart van de Betuwe, fietsen en wandelen langs fruitboomgaarden en de Rijn behoort dus tot de mogelijkheden. Om kennis te maken met dit park is speciaal voor NKC-leden een regeling van toepassing van drie dagen staan, twee dagen betalen.
De Markplas staat op Campercontact.com  onder sitecode 48863.

AlblasserdamCamperplaats Kinderdijk

 

De Markplas Opheusden