Camping Natuurplezier realiseert speciale camperplaatsen

Camping Natuurplezier in het Limburgse Reuver heeft een speciale camperlocatie voor de poort van de camping gerealiseerd. De camping had sinds maart 2015 het predicaat campervriendelijk.

CP Natuurplezier

Voor de poort kunnen campers tegen een lager tarief staan. Eigenaar Arno aan de Brugh vertelt: “We willen graag inspelen op de ontwikkelingen in de kampeerwereld, er komen steeds meer campers bij. We willen camperaars graag twee mogelijkheden geven: de luxe van een camping met alle voorzieningen achter de poort en low budget voor de poort, zonder voorzieningen, maar wel elektra.” 

Een camperplaatsspecialist van de NKC begeleidde de eigenaren Arno en Astrid aan de Brugh-Peters bij de realisatie van deze camperplaatsen. Ook de gemeente Beesel verleende haar medewerking aan de ontwikkeling van de plekken.

Reuver ligt tussen de rivier de Maas en de grens met Duitsland. In de omgeving is het prima wandelen en fietsen. Naturpark Maas-Schwalm-Nette ligt direct bij de ingang van de camping. Ook nationale parken als de Meinweg en de Groote Peel liggen in de nabije omgeving.

De camperplaats is te vinden op Campercontact.com onder sitecode 48099, de camping onder sitecode 40016.