Nieuwe camperplaats in Appelscha

Aan de rand van toeristisch centrum en Nationaal Park Drents-Friese Wold is vandaag Camperplaats Appelscha in gebruik genomen. Elektra, water, wifi en een loosput zijn al beschikbaar, aan een verwarmd sanitairgebouw en een vuurplaats wordt nog gewerkt. De camperplaats biedt tien ruime, verharde staanplaatsen, met elk een eigen grasstrook.

Cp Appelscha

De camperplaats ligt op een rustige en groene locatie, op steenworp afstand van al het moois dat Appelscha te bieden heeft: een gezellig centrum met de restaurants, terrassen en markten. Bovendien ligt de locatie pal tegenover een uitgestrekt bos. Ook het Fochteloƫrveen is een indrukwekkend natuurgebied aan de rand van Appelscha. Behalve de reguliere wandel- en fietspaden ligt er een uitgebreid atb-netwerk.

Elke staanplaats heeft een eigen detectiesensor, waarmee de bezetting van de camperplaats real-time wordt weergegeven op de website. Het is dus mogelijk op elk gewenst moment te controleren of er nog plekken vrij zijn.

De officiƫle opening vindt plaats als media juli alle voorzieningen klaar zijn. Tot die tijd geldt er een korting op het stageld. De sitecode op Campercontact.com is 49872.

www.camperplaats-appelscha.nl