Camperplaats Oostvoorne gesloten

De camperplaats bij het Beachcenter in Oostvoorne is sinds december gesloten. De camperplaatsen moeten wijken voor de bouw van tien recreatieappartementen. Op deze voorwaarde is de gemeente Westvoorne akkoord gegaan met de nieuwbouwplannen van de eigenaar.

Beachcenter Oostvoorne

De nieuwbouw komt in de plaats van het twee jaar geleden afgebrande strandpaviljoen. De appartementen maken deel uit van het nieuwe paviljoen. In het nieuwe Beachcenter komen ook een restaurant, winkel en een duik- en surfschool.

De camperplaats stond op Campercontact.com onder sitecode 40783.

Geen camperplaats in Horst

Nog een domper voor watersportgekke camperaars. DeĀ  plannen voor een camperplaats met twintig plekken op Strand Horst gaan niet door. TelstarSurf, de initiatiefnemer, ziet er om financieel- economische redenen van af. De gemeente Ermelo wil dat er een geluidswal komt en dat blijkt financieel geen haalbare kaart voor de eigenaar. Er komt wel een horecagelegenheid met een overnachtingsmogelijkheid met veertig slaapplaatsen.

In de buurt van Strand Horst kunnen camperaars terecht op onder meer Camperpark Strand Horst, sitecode 8357 en SVR Camping De Elzenhof, sitecode 25506.