Test camping Buytenplaets Suydersee

Camping Buytenplaets Suydersee in Lelystad heeft sinds kort een loospunt voor afvalwater en mag zich nu campervriendelijke camping noemen. Wie het loospunt test, mag er gratis overnachten.

Buytenplaets2
Buytenplaets Suydersee

De eigenaren van de Buytenplaets willen graag zeker weten dat hun nieuwe voorziening goed is. Wie kunnen daar beter over oordelen dan de camperaars zelf?  Daarom nodigen ze camperaars uit de stortplaats te testen. Als tegenprestatie bieden ze tijdelijk een gratis nachtje camping aan. Deze actie loopt tot 15 augustus en geldt alleen bij beschikbaarheid camperplaats. Aanmelden kan door een berichtje te sturen naar de camping.

Buytenplaets Suydersee ligt op een rustige en groene locatie aan de rand van Lelystad. Gasten kunnen gratis gebruikmaken van zwembad de Koploper, dat op loopafstand ligt. Op korte afstand van de locatie liggen verder outlet Bataviastad en het natuurgebied de Oostvaardersplassen.

NKC-leden krijgen 10% korting op vertoon van hun NKC/CCI-card. De locatie staat op Campercontact.com onder sitecode 50778.