Tussenstop Borculo

In de prachtige Achterhoek (Gelderland) ligt het duurzame camperpark Dommerholt. Een vernieuwde camperplaats, waar plek is voor 30 campers. Vanuit deze fraaie locatie kun je de geheimen van de Achterhoek en de Liemers perfect verkennen.

De Melktap

Bij De Melktap vind je de lekkerste streekproducten rechtstreeks van de boerderij. In de boerderijwinkel kun je heerlijke jam, sap, honing en uiteraard melk kopen. Daarnaast biedt De Melktap verschillende activiteiten aan, zoals boerengolf, boerensurvival, boogschieten en zelfs een maisdoolhof op het terrein.

Wijnhoeve Kunneman

Wijnhoeve Kunneman is een ideale bestemming voor de ware liefhebber. Hier kun je genieten van een wijnproeverij in een prachtig rustige omgeving. Tijdens de proeverij kun je drie tot vijf Achterhoekse wijnen proeven, afhankelijk van het arrangement, in combinatie met een heerlijk kaasplankje en stokbrood.

Het Kristalmuseum

Het Kristalmuseum in de grensstad Borculo is een educatief museum voor alle leeftijden, waar je onder andere een echte meteoriet kunt zien of het skelet van een holenbeer. Na afloop kun je zelf goud wassen en voel je je als een echte schatzoeker. Dit uitje in de Achterhoek mag je zeker niet missen.

De sitecode van Camperpark 't Dommerholt op campercontact is 99430