City Camping Antwerp blijft voorlopig

City Camping Antwerp op Linkeroever in Antwerpen mag in ieder geval nog tot 2025 blijven. Dat heeft het stadsbestuur van Antwerpen besloten. Deze beslissing komt voort uit het aanhoudende succes van de camping, die steeds meer kampeerders trekt, zo meldt de organisatie Vlaamse Kampeertoeristen. Tegelijkertijd werkt de stad aan een nieuw kampeerterrein gelegen aan de Middenvijver.

De voormalige camping de Molen, die tot 2018 op dit terrein op Linkeroever was gevestigd, werd in 2021 nieuw leven ingeblazen na verschillende aanpassingen en renovaties. Toen heeft City Camping Antwerp zich hier gevestigd. Aanvankelijk kreeg de camping een tijdelijke vergunning voor twee jaar, in afwachting van de aanleg van het nieuwe kampeerterrein aan de Middenvijver.

Vooral tijdens de zomermaanden is de camping populair en goed bezet en met in totaal 34 plaatsen voor campers, ruimte voor 45 caravans met grote tenten en 24 plekken voor kleinere tenten, groeit het bezoekersaantal van de camping gestaag. Door de ligging is de camping een prima uitvalsbasis om koekenstad Antwerpen te verkennen.

De sitecode van City Camping Antwerp op Campercontact.com is 98468.