Camperpark Vogelzang in Antwerpen kent onzekere toekomst

De populaire camperplaats Vogelzang in Antwerpen heeft opnieuw geen duidelijkheid gekregen over de toekomst. Dat bericht ATV (Antwerpse Televisie). Volgens de plannen zou de camperplaats in juni overgedragen zijn aan Antwerp Expo, maar volgens eigenaar Jan Vander Elst is die overeenkomst afgeblazen.


Daardoor heeft ook Vander Elst geen idee wat de toekomst zal brengen. AG Vespa, het gemeentebedrijf voor vastgoed en stadsprojecten in Antwerpen, verleent een concessie die slechts jaar per jaar verlengbaar is. Dat maakt investeren in het camperpark moeilijk. Voorlopig heeft Vander Elst geen duidelijkheid, maar hij hoop dat als Camperpark Vogelzang op deze locatie verdwijnt, hij een nieuw plaatsje krijgt toegewezen.

Camperpark Vogelzang ligt vlak bij Antwerp Expo en het centrum van Antwerpen is op tien minuten te bereiken. Het camperpark ligt buiten de Antwerpse lage-emissiezone en er is plaats voor meer dan honderd campers, ongeacht de lengte ervan. Alle gebruikelijke voorzieningen zijn aanwezig.

De sitecode van Camperpark Vogelzang op Campercontact is 8285.