Luxe van thuis in 9,5 meter lange Wanner Liner MD9

Wie langere tijd achter elkaar met een camper op pad gaat, verlangt soms naar de luxe van thuis. In de Wanner Liner MD9 hoeft niemand die te missen. Deze bus is zelfs voorzien van een vaatwasser en een wasmachine.

Voor dergelijke huishoudelijke apparaten is dan ook alle ruimte in de Wanner Liner MD9. De camper is maar liefst 9,48 meter lang en 2,40 meter breed. Voor het chassis van 12 ton tekende een van de grootste touringcarfabrikanten ter wereld, het Engelse bedrijf Temsa. Dat biedt keuze uit drie motoren: Mercedes, Iveco en MAN.

Captain chairs

Riant zitten, uitgebreid koken, relaxed sturen en heerlijk slapen kan allemaal in de Wanner Liner MD9. De zitgroep bestaat uit een comfortabele L-vormige bank en twee draaibare captain chairs. De keuken biedt veel ruimte, een grote koelvriescombinatie en zelfs een vaatwasser. Ook een wasje draaien is mogelijk in deze camper.

Twee aparte ruimtes

Een scheidingswand sluit het slaapvertrek en de badkamer af van het leefgedeelte. Zo ontstaan twee aparte ruimtes. In het interieur valt verder het gebruik van hout op. Geen fineer, maar écht hout dat zorgt voor stevige meubels en een huiselijke sfeer. In Duitsland is de Wanner Liner MD9 te koop vanaf 450.000 euro.