Tijdelijke camperplaatsen bij Fruitcorso in Tiel

Voor camperaars die het Fruitcorso in Tiel willen bezoeken, heeft de gemeente twee tijdelijke camperplaatsen ingericht.

Het Fruitcorso in Tiel vindt dit jaar plaats in het weekend van 16 en 17 september. Voorafgaande jaren was op de Waalkade de vaste plek voor de campers. Nu is deze verplaatst naar de overkant van de Waal, bij het dorp Wamel. Speciaal voor camperaars zijn in dat weekend gratis plaatsen gereserveerd, die een prachtig uitzicht over de rivier bieden. Vanaf hier is het Fruitcorso met het voetveer makkelijk te bereiken.

Een andere mogelijkheid is om te parkeren bij sporthal Westroyen, Predikbroedersweg 14 en vervolgens een korte wandeling naar de binnenstad te maken. Vanaf afrit 33 (Tiel-Maurik) staat de route aangegeven. Verdere informatie over de bereikbaarheid van Tiel tijdens het Fruitcorso is te vinden op www.tiel.nl.

Fruitcorso

Het Fruitcorso in Tiel is al meer dan zestig jaar een uniek evenement. Ieder jaar slagen de vele vrijwilligers er weer in om met hun praalwagens uit te blinken in originaliteit  en creativiteit en met behulp van de nieuwste technische hoogstandjes. Uiteraard met in de hoofdrol het nodige fruit zoals appels, peren, druiven en zaden. In de avond wordt het Fruitcorso afgesloten met ‘Corso by night’. De praalwagens rijden dan verlicht rond.

Voor verdere informatie over prijzen van de tickets en alle activiteiten tijdens het Fruitcorso is te vinden op www.fruitcorso.nl.