Onafhankelijk en stijlvol reizen in Hymer Grand Canyon S

Zelfvoorzienend op avontuur gaan in een stijlvolle buscamper, dat kan met de vernieuwde Hymer Grand Canyon S. Voor dit model voor 2024 liet Hymer zich inspireren door de eigen Venture S. Design, functionaliteit en connectiviteit stonden voorop bij het ontwerp van de buscamper.

Wanden van vilt en warme kleuren; in de twee nieuwe interieurdesigns van de Hymer Grand Canyon S is de invloed van de Venture S duidelijk te zien. In de woonstijl Pearl Grey zijn de bovenkasten uitgerust met deurtjes van eikenhout. De tweezitsbank is donker, terwijl de rest van het interieur licht is gehouden. De meubels in het interieurdesign Ivy Green zijn olijfgroen en worden gecombineerd met een donker keukenblok en accenten van bamboe. Beide stijlen hebben vilten wandbekleding, wat voor een warme uitstraling zorgt. Er zijn vier lichtniveaus, waardoor het altijd mogelijk is om een eigen sfeer te creëren.

Langdurige stroomvoorziening

Lange tijd onafhankelijk reizen is mogelijk dankzij dieselverwarming en het Smart Battery System 2.0, waarmee langdurige stroomvoorziening is gegarandeerd. De standaard LFP-batterij heeft een capaciteit van 80 Ah. De buscamper is uit te rusten met twee 95Wp-zonnepanelen, een waterfilter en andere opties. De Grand Canyon S staat op de Mercedes Sprinter met vierwielaandrijving, offroadbanden van 16 inch en een 190 pk-motor.

De Hymer Grand Canyon S heeft vier zitplaatsen. Het dwarsbed achterin is 195 bij 135 centimeter. Het matras heeft geïntegreerde schijfveren en is oprolbaar. Dankzij deze laatste innovatie is het mogelijk om het hele bed op te rollen en ruimte vrij te maken voor een grote bagage. Optioneel is de buscamper nog uit te rusten met een slaaphefdak, met daarin een ligoppervlak van 200 bij 122 centimeter. In de keuken staat een compressorkoelkast van 90 liter. De badkamer is uitgerust met een toilet, een opklapbare wastafel en de mogelijkheid om te douchen. De Hymer Grand Canyon S is leverbaar vanaf 110.090 euro.