Niesmann+Bischoff Flair krijgt nieuw interieur

De liner Niesmann+Bischoff Flair heeft een compleet nieuw interieur gekregen, geïnspireerd op de twee jaar geleden gepresenteerde integraalcamper iSmove.

Niesmann+Bischoff Flair Front

De Iveco Daily 70 C 18 met een Euro VI-E-motor, die als basis dient voor de Niesmann+Bischoff Flair, is voorzien van allerhande veiligheidssystemen. De nieuwe dubbele bodem biedt ruimte aan de tanks – waaronder een verswatertank van 370 liter – en technologie. Bagage vindt een plekje in de uitschuifbare boxen. N+B biedt de Flair aan als een indeling van 8,87 meter en een van 9,27 meter.

Bij de vernieuwing van de liner richtte het merk zich vooral op het interieur, waar twee jaar aan is gewerkt. De nieuwe inrichting is modern, strak en toch warm. De open zichtlijnen zorgen voor veel ruimtegevoel. De invloed van de iSmove is duidelijk zichtbaar, bijvoorbeeld in de wandbekleding van vilt. Maar geen twee exemplaren zijn gelijk, want Niesmann+Bischoff heeft een schier oneindige optielijst samengesteld, waardoor klanten de camper helemaal op maat kunnen inrichten.

Face-to-face-indeling
Beide uitvoeringen van de Flair hebben een face-to-face-indeling. De banken zijn eenvoudig te draaien, waardoor ze in goedgekeurde zitplaatsen voor tijdens de reis veranderen. De keuken is groot en biedt veel werk- en opbergruimte. Koken kan op twee gaspitten of op de inductiekookplaat. Kopers kunnen de compressorkoelkast op verschillende plaatsen in de camper laten installeren, bijvoorbeeld in de grote kastenwand links van de ingang.

De Flair is uitgerust met een separate douchecabine, die sluit met een schuifdeur van rookglas. Aan de andere kant van de wand is het toilet te vinden. Door de deur naar de bedden en die naar de keuken te sluiten, ontstaat een riant Raumbad. De sfeervolle slaapkamer is helemaal achter in de camper te vinden. De basisprijs van de Flair is 240.000 euro.