Acht campers uit 1976 in nieuwe Kampeerauto

In deze Kampeerauto aandacht voor acht oldtimercampers die net als de NKC alweer 45 jaar zijn. De eigenaren vertellen meer over hun bijzondere kampeerauto waarmee ze nog graag op pad gaan. Duidelijk is in ieder geval dat ze hun oudje nog lang niet kwijt willen.

Dat een camper meer functies kan hebben, ontdekte Richard Helmus in coronatijd. Hij maakte van zijn camper de ideale mobiele werkplek en vertelt graag over alle voordelen van camperthuiswerken.
In deze editie staat ook een verslag van het congres over duurzaam camperen. Tijdens dit congres vestigde de NKC de aandacht op hoe we ervoor kunnen zorgen dat camperen ook in de toekomst mogelijk blijft.
Het onderhoud van rubberprofielen is vaak een ondergeschoven kindje. Onterecht, want rubbers houden de camper waterdicht en tochtvrij. In deze editie een overzicht van middelen waarmee je het rubber kunt onderhouden.

Reisreportages

Natuurlijk staat in dit nummer weer een variatie aan reisreportages. Zo reizen we in Nederland door Groningen, Friesland en Zuid-Limburg. Verder maken we een tocht langs de Duitse Oostzeekust en ontdekken we parels in een winters Zwitserland.

Dit en nog veel meer campernieuws staat in Kampeerauto 9, die vanaf vandaag 23 november bij alle leden wordt bezorgd.

Het magazine is ook digitaal te lezen via de app NKC Magazine en via deĀ website.