Nieuwe camperplaats in Ootmarsum

Op camping De Kuiperberg in Ootmarsum is een nieuwe camperplaats gerealiseerd. De familie IJland heeft deze camping al sinds 1976, maar omdat het aantal campers toeneemt, hebben de eigenaren besloten nu ook een camperplaats in te richten. De locatie heeft tien plekken, waarvan twee geschikt zijn voor campers tot twaalf meter. 

De familie heeft er bewust voor gekozen om te investeren de voorzieningen op de plek. Dit was voor de gemeente een van de redenen om toestemming te geven voor de nieuwe camperplaats. Wethouder Benno Brand van de gemeente Dinkelland, met toerisme in zijn portefeuille, heeft afgelopen vrijdag de feestelijke opening verricht.

De plekken hebben behalve stroom en water ook een eigen wasbak en er is een voorziening om op de plek de elektrische fiets op te laden. Andere opvallende eigenschap zijn de twee oprijblokken van beton op de plek. Hierdoor kan de camperaar vrij gemakkelijk de camper levelen. Uiteraard zijn er ook sanitaire voorzieningen.

De camperplaats ligt op 700 meter van het centrum van Ootmarsum. De sitecode van de nieuwe camperplaats op Campercontact is 98443.