Het voorjaar in met Kampeerauto 3

Langzaam maar zeker worden struiken en bomen weer groen en krokussen, narcissen en tulpen zijn weer te bewonderen. Dat kan maar een ding betekenen: voorjaar! De camper kan uit de stalling voor de eerste lentetripjes. In Kampeerauto 3-2021 staan een paar tips voor trips dichtbij.

Zo kun je met de camper op zoek naar de bloeiende bollen of een rondje zwerven rond het Drielandenpunt. Meer reisinspiratie staat in de verhalen over een kerk- en kloosterpad in Roemenië, een tocht langs het Franse Canal de Bourgogne en een gezinstocht door Zuid-Engeland.  

Verder een interview met de nieuwe programmamanager duurzaamheid van de NKC, Gerben Hardeman, over onder meer verantwoord camperen met respect voor natuur, cultuur en bewoners.

In deze editie staat ook een artikel over het tunen van de campermotor. Wordt de motor hier inderdaad sneller en zuiniger van? En hoe ga je als camperaar om met de dieselmotor van de camper? Kampeerauto gaat in op het gebruik door camperaars en schetst wat er aan mogelijke problemen te doen is.

Kampeerauto 3-2021 valt vanaf 16 maart bij NKC-leden op de mat.

Het magazine is digitaal te lezen via de app NKC Magazine en via de website.