Affinity Camper Van: flexibele indeling

De Affinity Camper Van van de Poolse camperbouwer Affinity is uitgerust met een aantal snufjes dat je in een buscamper niet vaak aantreft. Zo is de dinettebank om te bouwen tot een gewoon bed, maar optioneel ook tot een stapelbed voor twee personen.

Aan de buitenzijde valt vooral de verhoging boven de cabine op, die binnen extra ruimte creëert. De buitenkant heeft een strak design in wit met zwart. In het interieur combineert de bouwer warme houttinten met een chique antracietkleur en fris wit. In de keuken koos Affinity voor een L-vorm, wat volgens het merk ook uniek is in buscamperland.

Functioneel

De Affinity Camper Van heeft achterin een Frans bed van 192 bij 129 centimeter, dat elektrisch in hoogte verstelbaar is. Door het bed hoog te zetten, ontstaat ruimte voor bijvoorbeeld de fietsen. Ook is het hoofeinde van het bed omhoog te schuiven, waardoor er in de keuken meer bewegingsvrijheid ontstaat. De compacte badkamer is vooral functioneel, met een douche, toilet en wastafel ineen.

Winterhard

Als basisvoertuig is er keuze uit de Fiat Ducato of de Peugeot Boxer. De buscamper is goed geïsoleerd en heeft een verwarmde dubbele bodem. De verwarming is naar keuze een Truma Combi 4 of een Combi 6 en werkt op gas, diesel of elektriciteit. Een combinatie van gas of diesel met elektra is ook mogelijk. Op basis van de Peugeot Boxer is de buscamper leverbaar vanaf 86.995 euro.