Volop camperplaatsontwikkelingen

De afgelopen weken zijn er weer volop ontwikkelingen op camperplaatsgebied geweest. Zo zijn er drie nieuwe camperlocaties bij gekomen, is er een uitgebreid en is een locatie vanwege een herinrichting tijdelijk gesloten.

Camperplaats de Grote Leigraaf Klarenbeek gedeeltelijk geopend

Camperlocatie de Grote Leigraaf in Klarenbeek, ten oosten van de gemeente Apeldoorn, is sinds kort gedeeltelijk geopend. De plekken zijn aangelegd bij een boerderij met zestig melkkoeien. Het Projectbureau Camperplaatsen van de NKC was nauw bij betrokken bij de ontwikkeling. Rondom het dorp zijn enkele natuurgebieden gesitueerd, waaronder het Beekbergerwoud, met veel fiets- en wandelmogelijkheden. De eigenaren zijn nog bezig met het verder opbouwen van de camperplaats, dus kan het zijn dat er af en toe wordt geklust. Omdat de eigenaren camperaars nu al de mogelijkheid willen bieden de locatie te bezoeken, kan men er nu overnachten tegen een introductieprijs. Een feestelijke opening volgt als de camperlocatie in zijn geheel klaar is.
Camperplaats de Grote Leigraaf staat op Campercontact.com onder sitecode 98101.

Camperplaats de Vrije Wei Beemte Broekland geopend

In het Gelderse Beemte Broekland, gemeente Apeldoorn, is de nieuwe camperlocatie de Vrije Wei geopend. Hier camper je in het groen tussen de weilanden, maar een bezoekje aan de stad Apeldoorn is ook snel gemaakt. De locatie biedt plaats aan tien campers en voorzieningen zoals sanitair en elektriciteit zijn aanwezig.
Camperplaats de Vrije Wei staat onder sitecode 97914 op Campercontact.com.

Camperplaats Aantjes-Blokhuis Haastrecht feestelijk geopend

In het Zuid-Hollandse Haastrecht is de nieuwe camperlocatie Aantjes-Blokhuis geopend. De eigenaren zijn vanaf het begin geadviseerd door het Projectbureau Camperplaatsen van de NKC. Er is plek voor 25 campers, waarvan er zes op een harde ondergrond kunnen staan. Vanaf de camperlocatie is er een vrij uitzicht over de polder. Alle voorzieningen zijn aanwezig, inclusief douche en toilet. Het plaatsje Haastrecht, waar veel voorzieningen te vinden zijn, is lopend of per fiets te bezoeken. De camperlocatie is een goede uitvalsbasis om de Krimpenerwaard te ontdekken.
Camperplaats Aantjes-Blokhuis staat op Campercontact.com onder sitecode 98461.

Camperplaats Duynenwater Eersel uitgebreid

Camperplaats Duynenwater in het Noord-Brabantse Eersel heeft fors meer plekken gekregen. Waren het er vorig jaar nog vijftig, dit jaar zijn het er tweehonderd. Verder zijn de faciliteiten vernieuwd, zoals het sanitair. Camperplaats Duynenwater staat op Campercontact.com onder sitecode 77423.

Parking Houtribslag Lelystad tijdelijk gesloten

De camperplaatsen op Parking Houtribslag worden heringericht. De camperlocatie is daarom tot 1 juni niet toegankelijk voor campers. De locatie wordt uitgebreid van vier naar twintig plekken en er komt elektriciteit en sanitair. Parking Houtribslag staat op Campercontact.com onder sitecode 4672.