Stop de marter in Kampeerauto 4-2021

Steenmarters kunnen veel schade veroorzaken aan de camper. Vooral kabels en slangen hebben een enorme aantrekkingskracht op deze kleine knagers. In deze nieuwe Kampeerauto staat hoe je deze knaagdiertjes uit de camper kunt verjagen.

Een goede luifel is een belangrijke investering in de camper. Eenmaal gemonteerd is vervangen lastig. Kampeerauto geeft handige tips over waar je op moet letten voordat je een keuze maakt uit het enorme luifelassortiment.

In het magazine verder een verhaal over hoe de garage van half- en integraalcampers optimaal te gebruiken is om fietsen in te vervoeren. En in de rubriek Signalement deze keer een review van de Kampeerauto van het jaar in de categorie halfintegraal, de Adria Matrix 670 DL Plus.

Natuurlijk ontbreekt ook in dit nummer de reisinspiratie niet. Zo wordt gezworven door het noorden van Limburg en werden Nederlandse wijngoederen bezocht. Wat verder weg reisden we langs de voormalige grens tussen Oost- en West-Duitsland en werd een kaasroute in de Franse Alpen gereden.

Kampeerauto 4-2021 ligt vanaf 20 april bij NKC-leden op de mat.

Het magazine is digitaal te lezen via de app NKC Magazine en via de website.