Verkiezing Kampeerauto van het Jaar in nieuwe Kampeerauto

Deze keer in Kampeerauto veel ruimte in het magazine voor de verkiezing Kampeerauto van het jaar. De selectie kwam dit jaar door corona vooral door online research tot stand. De negen door de vakjury genomineerde campers worden in deze editie aan de lezer gepresenteerd.

Nu is de beurt aan de camperaars, de ervaringsdeskundigen bij uitstek. Zij kunnen vanaf donderdag 1 oktober tot 1 november online stemmen. De winnaars worden bekendgemaakt op 21 januari op de Caravana in Leeuwarden.

Veel reisverhalen 

In deze Kampeerauto ontbreken de reisverhalen natuurlijk niet en we blijven deze keer vooral wat dichterbij huis. Zo zijn er verhalen over Zeeland, de Veluwe, Zwitserland en het Italiaanse Südtirol. Over veel verder van huis gaat het interview met Maike Stokker en Albert Jelle Hofstra die met hun vrachtwagencamper negen maanden door Centraal-Azië trokken. 

Wat kost camperen? 

Verder veel artikelen met handige campertips. Zo is onder meer te lezen hoe je goed voorbereid de beste camperband kiest en wat AdBlue is. En heb je altijd al willen weten wat camperen eigenlijk kost? Kampeerauto zet de kosten op een rijtje.  

Vanaf vandaag ligt het magazine bij leden op de deurmat. 

Het magazine is digitaal te lezen via de NKC Magazine-app en via de website