Motor mee in Karmann-Mobil Davis 630

Voor camperaars die een forse bagageruimte willen hebben, is de Davis 630 van Karmann-Mobil een optie. Het bed achter in de buscamper kan omhoog, waarmee een zee aan ruimte ontstaat.

Motor mee

Het hefbed achter in de camper is 192 bij 190/180 centimeter, zodat slapen in de lengte of in de breedte mogelijk is. Het bed kan elektrisch omhoog, waarmee een laadruimte ontstaat van 130 centimeter hoog, bij een breedte van 120 en een diepte van 180 centimeter. Dit is groot genoeg om bijvoorbeeld een scooter of motor mee te nemen. Niet voor niets rustte Karmann-Mobil deze ruimte uit met een metalen vloer, een oprijplaat en sjorogen.

De inrichting van de Davis 630 is fris en licht. De bank en cabinestoelen zijn uitgevoerd in wit en hebben deels een pied-de-poule-patroon. De tafel is eveneens wit, net als de bovenkasten en het keukenblok. Voor de kastdeuren en wandbekleding koos Karmann-Mobil een warme houttint, waardoor het interieur niet kil oogt.

Keuken en sanitair

De buscamper heeft vier goedgekeurde zitplaatsen. Op verschillende plekken is indirecte verlichting aangebracht. In het keukenblok zijn onder meer twee gaspitten en een koelkast van 85 liter te vinden. Het sanitair bestaat uit een douche, toilet en een verschuifbare wastafel. De Karmann-Mobil Davis 630 is leverbaar vanaf 57.160 euro.