Grote rondzit in halfintegraal Pilote P696U

Voor camperaars die op zoek zijn naar een halfintegraal met veel leefruimte, heeft Pilote de nieuwe P696U ontwikkeld. Door de vaste bedden te verruilen voor een hefbed, ontstaat in de gehele camper meer ruimte. Zo is er achterin plaats voor een grote rondzit.

De nieuwe Pilote P696U heeft een XXL-interieur, zo noemt de fabrikant het. Daar is niets aan gelogen: door het ontbreken van de vaste bedden ontstaat veel ruimte, waardoor er plaats is voor een grote lounge in U-vorm. Hier kunnen met gemak zes à zeven personen rond de deelbare tafel zitten. De achterzijde van deze halfintegraal heeft rondom ramen, waardoor de zithoek veel buitenbeleving biedt. Spotjes met ledverlichting zorgen ’s avonds voor licht.

Badkamer met kledingkast

De ruimtewinst is ook terug te zien in de badkamer, die met twee schuifdeuren is af te sluiten van de rest van de camper. Hierdoor ontstaat een grote ruimte, met een grote kledingkast erin. De royale douchecabine heeft een stahoogte van 1,95 meter. De keuken is eveneens ruim bemeten. De lades en zijn groot en het aanrechtblad, met hetzelfde decor als het tafelblad, biedt heel wat werkruimte. De koelkast heeft een inhoud van 153 liter.

Optioneel extra slaapplek

Het hefbed boven de zithoek is 160 bij 200 centimeter. Met het hefbed op de laagste stand, is er op een deel van de bank nog ruimte om te zitten. De bank is optioneel om te bouwen tot een slaapplek voor twee personen. Het bed is dan vanzelfsprekend niet helemaal laag te zetten. Ook is het mogelijk om de bank gedeeltelijk om te bouwen tot twee goedgekeurde zitplaatsen voor tijdens de reis.

De Pilote P696U staat op de nieuwe Fiat Ducato die is voorzien van een 140 pk-motor en onder meer ABS, ASR, ESP en Traction+. Hij is leverbaar vanaf 73.700 euro.