Skop’nboer Erve Benneker Camperlocatie van het jaar 2019

Camperaars kiezen Skop’nboer Erve Benneker in Overijssel tot Camperlocatie van het jaar 2019. Dit is een prijs van Campercontact, het camperplaatsenplatform van de NKC. Met een 9,6 scoort de camperlocatie in Overdinkel het hoogst op Campercontact.com.

Camperlocatie vh jaar 1

Campercontact verraste de eigenaren van Skop’nboer Erve Benneker met de prijs. Jan en Sandra Benneker zijn ontzettend blij: “Het is de kroon op ons bedrijf.” Volgens bezoekers van Campercontact is het een perfecte, nette plek met fantastische voorzieningen. Ook de gastvrijheid van de eigenaren wordt gewaardeerd. De locatie ligt in het glooiende Twentse landschap, bij een historische schaapkooi vlak bij de Duitse grens.

Tweede en derde plaats

Op de tweede plaats eindigt De Willige Waard in de provincie Utrecht. Deze camperlocatie in Lopik scoort gemiddeld ook een 9,6, maar had iets minder reviews dan de winnaar. De derde plaats gaat naar de camperlocatie Akkerbouwbedrijf Familie de Feijter in Zaamslag. De gemiddelde score van deze camperlocatie in Zeeland is een 9,5.

Campercontact reikt de prijs Camperlocatie van het jaar uit om de kwaliteit van overnachtingsplaatsen voor camperaars te verbeteren. In totaal zijn er in Nederland ruim 1.500 camperlocaties die camperaars kunnen vinden op de website en de app van Campercontact. Om kans te maken op deze prijs, dient de camperlocatie in het jaar voorafgaand aan de uitreiking (2018) minimaal vijftien beoordelingen te hebben gehad op Campercontact.com. De camperlocatie met de hoogste gemiddelde beoordeling wint de prijs en mag één jaar lang de titel Camperlocatie van het jaar dragen.

Overige Europese winnaars camperlocatie van het jaar 2019

België: Camperlocatie Smart-ijs in Wingene, West Vlaanderen.
Duitsland: Camperlocatie Brauerei Biberach in Roggenburg-Biberach, Beieren.
Italië: Agricampeggio Terra e Sogni in Bardolino, Veneto.
Frankrijk: Aire Municipale du Moulin a Tan in Champagne Ardenne.
Spanje: La Puebla de Cazalla in Andalusië.