Landgoed Hizzard Camperlocatie van het jaar 2018

Camperaars kiezen Landgoed Hizzard in Friesland tot Camperlocatie van het jaar 2018. De camperplaats in Lollum scoort met het gemiddelde cijfer 9,9 in 2017 het hoogst op Campercontact.com.

Camperlocatie van het jaar

Op maandag 16 april verraste NKC de eigenaren van Landgoed Hizzard met het nieuws. De hoge waardering is niet alleen gebaseerd op de ligging van het landgoed, maar ook op de goede voorzieningen en de persoonlijke aandacht van Martha en Piet Kaastra. De locatie ligt midden in Friesland bij een verbouwde historische boerderij omgeven door vijvers, sier- en moestuinen. Echtpaar Kaastra was er even stil van. "Dit hadden we echt niet verwacht. Een schitterende prijs."

Tweede en derde plaats
Op de tweede plaats eindigt Camperpark Skop’nboer Erve Benneker in Overijssel. Deze camperlocatie in Overdinkel scoort gemiddeld een 9,8 over 2017. De derde plaats ligt net als de winnende locatie in Friesland: Camperpark Kuikhorne in Westereen. De gemiddelde score van deze camperlocatie is in 2017 een 9,7.

De NKC reikt de prijs Camperlocatie van het jaar uit om de kwaliteit van overnachtingsplaatsen voor camperaars te verbeteren. In totaal zijn er in Nederland ruim 1350 camperlocaties die camperaars kunnen vinden op Campercontact.com. Om kans te maken op deze prijs, dient de camperlocatie in het jaar voorafgaand aan de uitreiking (2017) minimaal dertien beoordelingen te hebben gehad op Campercontact.com. De hoogste beoordeling wint de prijs.