Nieuw campererf in Benschop

In Benschop, midden in de Lopikerwaard, is bij Recreatie Landschap Rosenboom een campererf met plaats voor vier campers geopend. Een campererf is een kleinschalige locatie op een boerenerf. Recreatie Landschap Rosenboom is verder een mix van een actief boerenbedrijf met onder meer een camping en een gasterij.

Cp Benschop

Op de locatie zijn alle voorzieningen zoals elektriciteit, de mogelijkheid om water te lozen en het cassettetoilet te legen en water in te nemen. Campers kunnen gedurende het kampeerseizoen ook terecht op de camping. De NKC heeft de eigenaar geadviseerd en begeleid bij het inrichten van de camperplaatsen.

Op de camperlocatie is verder een uitkijktoren en is het mogelijk om een kano of fluisterboot te huren. Ook zijn er veel fiets- en wandelmogelijkheden in de directe omgeving.

Camperaars kunnen het hele jaar terecht op het campererf, de camping is geopend van 15 maart tot en met 31 oktober. Campererf Recreatie Landschap Rosenboom is te vinden op Campercontact.com onder sitecode 62399.