De Nuuverstee in Borger Camperlocatie van het jaar

Camperaars hebben De Nuuverstee in Borger uitgeroepen tot Camperlocatie van het jaar 2016. Volgens bezoekers is het een perfecte, nette plek, met uitstekend sanitair en vriendelijke beheerders.

Familie Hulshof met oorkonde

Vanmiddag heeft NKC-camperplaatsspecialist Frejo Blaauw de bijbehorende oorkonde uit gereikt aan de familie Hulshof, de eigenaar van de locatie.

Hoogste score op Campercontact.com

Camperlocatie De Nuuverstee van familie Hulshof in Borger scoort met een 9,5 het hoogst op de NKC-website Campercontact.com. Veel camperaars zijn zeer te spreken over de vriendelijke ontvangst door Wim en Roelie Hulshof. Ook is het prachtig fietsen in de omgeving van het Drentse Borger.  

Nederland 1.139 camperlocaties rijk

De NKC houdt de verkiezing Camperlocatie van het jaar om de kwaliteit van overnachtingsplaatsen voor camperaars te verbeteren. In totaal zijn er in Nederland 1.139 camperlocaties. Deze maakten allemaal evenveel kans op de prijs, ongeacht of het een campervriendelijke camping, gemeentelijke camperplaats of privéterrein betreft. Om kans te maken op deze prijs, dient de camperlocatie in het jaar voorafgaand aan de verkiezing minimaal dertien beoordelingen te hebben gehad op Campercontact.com. Na een nek-aan-nekrace met Camping Boerderij Wetland en Camperpark Kuikhorne, de winnaar van vorig jaar, koos het publiek camperplaats De Nuuverstee in Borger als winnaar.

De sitecode van De Nuuverstee op Campercontact.com is 15158.