Camper Club Losser opgericht

In het Overijsselse Overdinkel is onlangs de Camper Club Losser opgericht. Het initiatief voor de camperclub werd genomen door de families Benneker en Klaver. Dat meldt de website Hallo Losser.

Camperplaats Skopnboer

Het idee voor de club ontstond doordat de familie Benneker plannen had om een camperplaats op het eigen erf te beginnen. Het doel van de camperclub is het met elkaar delen van informatie over bijvoorbeeld mooie plekjes om te camperen, maar ook het uitwisselen van ervaringen op het gebied van het totale camperleven.

Er is in de statuten een ledenaantal opgenomen van maximaal twintig. De thuisbasis van de club, Erve Benneker, laat het niet toe dat het ledenaantal groter wordt.

De verwachting is dat de camperplaats, Skop’nboer op Erve Benneker, in april wordt geopend. Er is plaats voor 25 campers. Camperaars kunnen gebruikmaken van faciliteiten zoals elektriciteit, draadloos internet en een sanitairgebouw.

Skop’nboer ligt in het buitengebied van Overdinkel aan de Ruhenbergerbeek. De vorderingen van de camperplaats zijn te volgen op de Facebookpagina.