Onderhoud en reparatie

Starbrite

Exclusief voor alle NKC-leden - 10% korting op het gehele assortiment Starbrite® Premium Care producten, ook op reeds afgeprijsde artikelen en set-aanbiedingen.

Meer info

Autobedrijf Terlouw

Autobedrijf Terlouw is niet alleen Fiat en Opel dealer, maar je kunt ook voor onderhoud en reparatie aan je camper bij Terlouw terecht. Leden van de NKC krijgen 10% korting op onderhoud en op arbeid bij reparaties.

Meer info

Auto Doe

Bij Auto Doe kun je met de camper terecht voor meerdere kleine/ grote onderhoudsbeurt en alle hieruit voortkomende reparaties. NKC-leden ontvangen 10% korting.

Meer info

Bosch Car Service

Bosch Car Service Garage is een gespecialiseerd reparatie- en onderhoudsbedrijf voor alle merken auto’s, kleine vrachtwagens, kampeerauto’s en caravans. NKC-leden ontvangen 10% korting.

Meer info

Campercheck

Een volledige technische controle van de camper in het bijzijn van jou! Leden van de NKC krijgen een korting van 10% op dit tarief!

Meer info

Camper Experience

Naast camperverhuur en -verkoop, ben je bij Camper Experience aan het juiste adres als je onderhoud aan je Volkswagen camper wilt laten doen. NKC-leden ontvangen 10% korting op onderhoud, A.P.K Keuring, Onderdelen.

Meer info

Truckland

Truckland biedt NKC-leden 10% korting op onderhoud van campers, zowel arbeid als onderdelen.

Meer info

Caravancentrum Peerdeman

U bent bij ons aan het juiste adres voor het onderhoud van of accessoires voor uw camper. NKC-leden ontvangen 10% korting op de onderdelen!

Meer info

Como Campers

Als lid ontvang je 10% korting op onderdelen wanneer je een APK, onderhoud of reparatie op je camper of auto laat uitvoeren.

Meer info

Dr. Vinyl Schadeherstel

Leden krijgen 20% korting op reparaties aan kampeerauto's die bij en door Dr. Vinyl Midden Nederland worden uitgevoerd.

Meer info

Sent Waninge

NKC-leden ontvangen bij Sent Waninge 10% korting op onderhoud, zowel op arbeid als onderdelen.

Meer info

Iveco Schouten

NKC leden ontvangen bij Schouten Camper Service 10% korting op de arbeidskosten in alle werkplaatsen.

Meer info

Mekenkamp Auto's

Leden van de NKC krijgen 10% korting op onderhoud, banden en reparaties (exclusief arbeid). Maak voorafgaand aan je bezoek een afspraak.

Meer info

Mobile Home Repairs

Bij Mobile Home Repairs krijgen NKC leden 10% korting.

Meer info

Autobedrijf Smits

Smits Auto bedrijf in Krimpen aan de Lek is van oudsher gespecialiseerd in reparatie en onderhoud voor alle merken kampeerauto’s. NKC-leden ontvangen 10% korting op reparatie, onderhoud en accessoires.

Meer info