Starbrite

Regelmatige reiniging van het exterieur van een camper is noodzakelijk. Bescherm je waardevolle bezit en gebruik alleen maar kwalitatief hoogwaardige producten. Starbrite heeft het grootste assortiment in reinigingsproducten van topkwaliteit, speciaal geschikt voor campers.

Allesreinigers, veel autoshampoos maar ook de meeste caravan reinigers bevatten alcohol, zeep of zuur, zijn te agressief en daarom niet geschikt. Deze producten kunnen schade veroorzaken aan het voertuig.

Hier is goedkoop vaak duurkoop. Gebruik daarom uitsluitend Starbrite® Premium Care producten. Deze zijn van perfecte kwaliteit, makkelijk in gebruik, zuinig en milieuvriendelijk. 

Korting
Exclusief voor alle NKC-leden - 10% korting op het gehele assortiment Starbrite® Premium Care producten, ook op reeds afgeprijsde artikelen en set-aanbiedingen. Je vindt hier ook handige tips en advies voor een perfect onderhoud van jouw camper. Deze actie geldt ook tijdens NKC-workshops waar Starbrite aanwezig is.

Zo krijg je korting

Ledenvoordeel is exclusief voor NKC-leden. De informatie over hoe je korting of ander voordeel kunt verkrijgen, is alleen zichtbaar wanneer je bent ingelogd als NKC-lid.