Advertorial - Welke Telair-airco op uw camper?

Een veelgestelde vraag bij Telair, een van de topmerken airco's: hoe kies ik de juiste airco voor mijn camper of caravan?

Welke airco op caravan of camper?

Voor een comfortabel avontuur met je camper of caravan is er één onmisbaar element: de airconditioner. Maar hoe kies je nu de beste airconditioner voor jouw caravan of camper?

Wat is de grootte van je camper of caravan?

De lengte van je camper of opbouw van de caravan geeft een eerste indicatie welke airco het beste geschikt zou zijn. De afbeelding hieronder helpt om een eerste selectie te maken, wanneer je keuze valt op een Telair airconditioner. Voor camperbusjes en kleinere campers is Clima E-van3 is de beste keuze. Dit is tevens de kleinste airconditioner op markt verkrijgbaar is.

Kies het juiste vermogen

Afhankelijk van de grootte van je voertuig en waar je op vakantie gaat, kun je kiezen tussen verschillende vermogensniveaus, zodat je kunt beslissen of je extra capaciteit nodig hebt voor warme bestemmingen.

Zuinig, stil en met warmtepomp

Bij Telair zijn alle modellen airco’s standaard voorzien van een warmtepomp. De airconditioner kan dus niet alleen koelen, maar ook tot wel 2,4 kW warmte leveren met een vermogen van slechts 900W. Daarnaast staan Telair airconditioners bekend als een van de zuinigste en stilste airconditioners momenteel verkrijgbaar.