Advertorial - 26, 27 en 28 april VOORJAARSSHOW BAKKER CAMPERS

Eind april organiseert Bakker Campers in Apeldoorn weer haar traditionele grote voorjaarsshow. Onder het genot van een hapje en een drankje bent u in de gelegenheid onze uitgebreide collectie in topstaat verkerende campers te ontdekken. Bakker Campers biedt u naast een deskundig en merkonafhankelijk advies, keuze uit ruim 100 campers in elke uitvoering en prijsklasse. Nieuwe en niet van nieuw te onderscheiden topoccassions.

Zeer ervaren

Bakker Campers is al meer dan 32 jaar een vertrouwde naam in de camperwereld en inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste camperspecialisten in Nederland. Maar Bakker biedt méér dan alleen een zeer breed assortiment  kampeerauto’s. Doordat het bedrijf ook de service, het onderhoud en de levering van accessoires verzorgt worden de meeste kopers, trouwe klanten. Hoe compleet de camper ook is, er blijven altijd wensen om de nieuwe aanwinst optimaal op het eigen gebruik af te stemmen. Bijvoorbeeld door de aanschaf van een schotel antennesysteem, een fietsdrager of een luifel. Dan is het wel zo plezierig wanneer je ook daarvoor bij Bakker Campers terecht kunt.

Unieke acties

De Voorjaarsshow geeft u alle gelegenheid om in een gezellige sfeer ongedwongen kennis te maken met ons ruime assortiment. Wanneer u tijdens de show een camper koopt, dan kunt u profiteren van een extra hoge prijs voor uw eventueel in te ruilen auto, motor, boot, camper of caravan. Bovendien ontvangt u bij aanschaf van een camper v.a. € 30.000,- gratis een set nieuwe banden of een Gree-woonairco. 

Kortom, reden genoeg om het laatste weekend in april te reserveren voor een bezoek aan bakker Campers. Goed en gemakkelijk bereikbaar aan de Zwolseweg 377-379 in Wenum-Wiesel, iets ten noorden van Apeldoorn.