Advertorial - Telair E-van: Compacte airco voor Campers

De Telair E-van airconditioner onderscheidt zich als de kleinste op de markt voor campers of caravans van 4 tot 7 meter. Bekroond met de prestigieuze German Innovation Award, is dit een aantrekkelijke keuze voor extra comfort in uw camper.

Telair staat niet alleen bekend om zijn compactheid, maar ook om als een van de stilste airco’s. In het topsegment van airconditioners biedt Telair een topkwaliteit airconditioner tegen een aantrekkelijke prijs. Bovendien gaat de efficiëntie van de Telair E-van 3 verder dan koelen alleen; elke Telair airconditioner is standaard uitgerust met een warmtepomp. Dit betekent dat u niet alleen kunt vertrouwen op krachtige koeling tijdens de zomerdagen, maar ook kunt u de airconditioner gebruiken om te verwarmen.

Telair richt zich qua innovatie niet alleen tot gebruikers, maar ook tot de installateurs. Er is nu een speciale adapter uitgebracht voor modellen gebaseerd op de populaire Fiat Ducato, wat zorgt voor een naadloze integratie, perfecte pasvorm en optimale demping van geluid en trillingen. Deze aandacht voor detail garandeert dat de Telair E-van niet alleen functioneel is, maar ook een populaire keuze voor dealers. Voor een dealer in uw buurt gaat u naar telecobenelux.eu/dealers.