Advertorial - Gezocht: geautoriseerde dealers voor Robeta en Wingamm

De SHG SPIERTZ HORIZON GROUP is de grootste caravan- en camperleverancier van Noord-Duitsland en is inmiddels tot ver buiten de landsgrenzen bekend. De expositieruimte in Wesenberg/Reinfeld (D) heeft ongeveer 40.000 vierkante meter en een ongeëvenaard productassortiment. De bedrijvengroep biedt het volledige assortiment van de merken Knaus Tabbert AG en Trigano Group aan. Daarnaast heeft de SHG SPIERTZ HORIZON GROUP onlangs de hoogwaardige merken Robeta en Wingamm aan het programma toegevoegd, waarmee we nu ook in Nederland vertegenwoordigd zijn sinds de beurs in Utrecht.

Beide merken worden gekenmerkt door comfort, design en luxe, om maar een paar belangrijke punten te noemen, die belangrijk zijn in het hogere segment:

Robeta: Buscampers voor het High End Premium Segment op Mercedes (ook als offroad 4x4 versie) en Fiat Automatic. Voertuigen die zich onderscheiden van de massa op basis van bruikbaarheid, innovatie en design. Air lichtgewicht meubilair handgemaakt van gerecycled PET-materiaal. Het resultaat: tot 220 kg minder gewicht in het basisvoertuig in vergelijking met conventionele meubels

Laatste nieuws: Onze Adonis heeft de eerste plaats gewonnen in de categorie KASTENWAGEN van Das Goldene Reisemobil 2023!

Het belangrijkste doel is het bereiken van de hoogste kwaliteitsnormen en het belichamen van de passie voor comfortabel reizen.

Wingamm: enige fabrikant van monocoque-carrosserieën in Europa, high-end premium segment, made in Italy. Hoogwaardige compacte campers die zich al 50 jaar richt op innovatie, kwaliteit en comfort

Lichtgewicht constructie: Dankzij de GFK-monocoquestructuur zijn onze voertuigen lichter en tegelijkertijd extreem sterk, wat zorgt voor betere rijeigenschappen en een langere levensduur. De monocoquestructuur biedt een uitstekende schokbestendigheid en bescherming tegen weersinvloeden, waardoor uw klanten veilig en comfortabel kunnen reizen. Met dit innovatieve ontwerp stellen we niet alleen nieuwe normen op het gebied van technologie, maar ook op het gebied van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Robeta- en Wingamm-campers kunnen door geautoriseerde dealers rechtstreeks worden gekocht bij onze Benelux-vertegenwoordiger:

Paul Geominy:  [email protected]    mobil: +491738710350