Advertorial - 10% NKC-ledenkorting op compacte nomadiQ ‘Travel’ BBQ!

Makkelijk meenemen en opbergen? Simpel schoonmaken? Met 10 personen tegelijk barbecueën? Ja hoor geen probleem, zo bewijst de compacte ‘Travel’ gasbarbecue van nomadiQ. Deze slimme Nederlandse uitvinding verovert de internationale kampeerwereld.

NKC-leden ontvangen het hele jaar door 10% korting in de nomadiQ-webshop. Bezoek www.nomadiqbbq.com en gebruik bij het afrekenen de kortingscode: NKC10%.

De nomadiQ BBQ is ontwikkeld door en voor avonturiers die graag onderweg zijn. Herinneringen maken met geliefden onder het genot van een heerlijke maaltijd in de buitenlucht. Omdat je de nomadiQ BBQ (5.6 kg) kan openklappen is het een zeer compacte reisgenoot. Koken in een pannetje terwijl je grillt, dat kan dankzij de twee afzonderlijke temperatuurzones. Dit maakt de nomadiQ BBQ een slim buitenkeukentje!

Je sluit de nomadiQ BBQ aan op gasflesjes (EN417 schroefventiel). Tevens is het mogelijk om de nomadiQ BBQ aan te sluiten op een grote gasfles in de camper (LPG, Campingaz, butaan en propaan) of buitenaansluiting (bajonet). Daarvoor heb je een verlengde gasslang nodig. 

Kies jij voor het complete nomadiQ HOLIDAY pakket waarin de meest gebruikte accessoires onder camperaars zijn inbegrepen?

Trek erop uit en BBQ everywhere!