Advertorial - Het hele jaar door genieten van optimaal comfort

Het kampeerseizoen wordt steeds langer. Met goede verwarming en airconditioning kunt u het hele jaar door genieten van het perfecte klimaat in uw camper.

We kamperen voornamelijk in de zomerperiode. Maar een camper maakt het mogelijk om uw kampeerseizoen te verlengen. Met een goede verwarmingsinstallatie zit u er ook in het voor- en najaar en zelfs in hartje winter nog comfortabel bij.

Webasto levert luchtverwarming die werkt op de brandstof uit de tank van het voertuig. U hoeft dus niet op een campingplek te staan om te kunnen verwarmen. De Webasto Air Top modellen zijn krachtig en compact. Hierdoor kunnen ze zowel buiten, in een dubbele vloer of binnen in de camper gemonteerd worden. De verwarmers zijn stil en hebben een laag brandstofverbruik.

Te warm in de zomer?

Wanneer u tijdens warme zomerdagen op pad bent met de camper kan het snel onaangenaam warm worden binnen. Een airconditioning biedt hierbij uitkomst. De Webasto Cool Top Trail kan eenvoudig geïnstalleerd worden op het dak van uw camper. In veel gevallen kan deze gemonteerd worden in plaats van een bestaand dakluik. Er zijn diverse uitvoeringen, waarbij het koelvermogen varieert van 2.000W tot 3.500W. Hiermee is er altijd een passende oplossing. De Cool Top Trail modellen zijn efficiënt, compact, licht en stil. Zo geniet u altijd van de perfecte temperatuur in uw camper.  

Lees meer over de comfortoplossingen van Webasto