Advertorial - Nieuw: zwarte airconditioners van Telair

Telair breidt haar assortiment stille airconditioners uit met een nieuwe toevoeging: de zwarte variant voor campers en campbusjes. Het nieuwe model is inmiddels verkrijgbaar en biedt campereigenaren een oplossing om comfortabel te blijven tijdens de zomerse hitte. Deze nieuwe airconditioner is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol wanneer u over een grijze of zwarte camper of campervan beschikt. Het nieuwe model biedt een uitstekende koeling en zorgt voor een stille en aangename ervaring tijdens het gebruik. De E-van-versie is technisch dezelfde als die in 2022 de German Innovations Award ontving.

Welke airconditioner op uw camper?

De platte en aerodynamische dakairconditioners van Telair zijn de perfecte oplossing, nemen minimale ruimte in beslag en zijn gemakkelijk te installeren op de standaard 40 x 40 cm dakopening. De nieuwe Dual Clima en Silent airconditioners hebben 4 koelstanden en zijn geschikt voor campers van 4 tot 10 meter. Kies het juiste model aan de hand van de lengte van je voertuig in de onderstaande tabel.


Stille airconditioner met warmtepomp

Telair is het merk dat bekend staat als een van de zuinigste en stilste airconditioners momenteel verkrijgbaar. En door de ingebouwde warmtepomp is niet enkel een airconditioner, maar met 900W vermogen kan het tot zelfs 2,4 kW warmte leveren.

Vraag uw dealer om meer info

Raadpleeg de dealer locator op de site van Telair om een dealer bij u in de buurt te vinden en vraag hen om meer informatie over de verschillende Telair-airconditioners, inclusief de nieuwe zwarte variant die nĂș beschikbaar is.