Advertorial - Camperreizen Marokko

Op zoek naar een kleinschalige camperreis naar Marokko en op plaatsen komen waar andere alleen maar van dromen? Boek dan nu een campereis van Expedition Far East met een veelzijdig aanbod aan camperreizen.

Wij bieden camperreizen aan met maximaal 12 campers. Deze kleine groepsgrootte geeft het gevoel van alleen reizen en biedt daardoor veel vrijheid. Het is aan iedere deelnemer zelf de keuze, om wel of niet aan de aangeboden excursies, diners e.d. deelnemen en een eigen invulling aan de dag te geven.

Wildkamperen

Niet alleen de groepsgrootte en de manier van reizen van EFE is anders, wij zijn namelijk ook de enige camperreis-aanbieder in Nederland, waarbij met grote regelmaat wordt gekampeerd in de vrije natuur. Vanzelfsprekend wordt het wildkamperen afgewisseld met het verblijf op een camping, voor de gebruik van de gebodene voorzieningen. Dit wildkamperen is voor veel camperaars het ultieme genot van het reizen met de camper.

“Hij verraste ons telkens weer met toplocaties in onwaarschijnlijke landschappen al dan niet met vergezichten, zicht op eeuwenoude ruïnes of zicht op sets van vroegere filmopnames.”
Karin & Raymond – België
***
“Overnachten zomaar ergens in de vrije natuur. De stilte was er oorverdovend. En de sterren schitterden `s nachts boven ons.”
Elly en Kees
***
“De prachtige wildcamps … dit hadden we nooit alleen kunnen doen en beleven.”
Lydie en Krist
***

Het aanbod van de camperreizen naar Marokko van EFE is zeer divers en variëren van 22 tot 48-daagse camperreizen. De aangeboden camperreizen voor 2024 en 2025 zijn:

    • Fascinerend Marokko 2x
    • Beleef Marokko Puur 3x
    • Christmas in Marokko 2x

Deze camperreizen naar Marokko worden meermaals per jaar uitgevoerd.

Inspirerende Presentatiedagen op 22 en 23 maart 2024.

Noteer deze datum alvast in je agenda en meld je aan voor deelname aan deze Inspirerende Presentatiedag via volgende link om inspiratie op te doen voor een camperreis naar o.a. Marokko met een kleine groep.