Advertorial - Camper Salon Roosendaal bij Mobiledrôme

Kom van 25 augustus t/m 2 september naar Mobiledrôme & Partners in Oud-Gastel. Nieuwe campers uit voorraad leverbaar en profiteer van diverse salonacties!

Camper Salon Roosendaal is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op zondag en maandag zijn wij gesloten.

Tijdens de Camper Salon kunt u campers bewonderen van onze topmerken Adria, Bürstner, Dethleffs, Hymer, Knaus en Weinsberg. Alleen tijdens de Salondagen kunt u profiteren van vele vlijmscherpe acties. Bent u ook benieuwd naar de acties? Kom dan langs bij Mobiledrôme & Partners in Oud-Gastel en ontdek het zelf!

Wij kunnen nieuwe campers snel leveren uit voorraad. Bovendien bieden wij een gegarandeerde prijs, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Wij verwelkomen u daarom graag bij Camper Salon Roosendaal, Argon 33 te Oud-Gastel. Neem rustig een kijkje in ons uitgebreide camperaanbod. Onze verkoopadviseurs helpen u graag verder, onder het genot van een kopje koffie.