Advertorial - Nieuwe Dethleffs Just Go op Ford-basis

In mei 2022 vierde de Dethleffs Just Go zijn première. Voor het modeljaar 2023 breidt Dethleffs de nieuwe camperserie op basis van de Ford Transit nu uit met drie extra indelingen.

Kampeerliefhebbers die op zoek zijn naar een compacte camper van goede kwaliteit met een reisklare uitrusting, kunnen nu kiezen uit in totaal zes verschillende indelingen.

Met de Just Go komt Dethleffs tegemoet aan de vraag naar een voordelige en tegelijk reisklare camper. De halfintegraal op basis van de Ford Transit onderscheidt zich door een bijzonder aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Het omvangrijke startpakket omvat in de basisuitvoering een EcoBlue-dieselmotor van 96 kW (130 pk) met voorwielaandrijving en een uitgebreide comfort- en veiligheidsuitrusting. Twee uitrustingspakketten – het Assistentiepakket en One-pakket – vullen de uitgebreide basisuitrusting naar wens aan. Een wintercomfortpakket is ook verkrijgbaar.

Drie extra indelingen

De Just Go was tot nu toe slechts in drie indelingen verkrijgbaar, maar nu breidt Dethleffs het gamma voor modeljaar 2023 uit met drie extra indelingen. De compacte Just Go T 6615, de net geen zeven meter lange Just Go T 6905 en de Just Go T 7055 EBL, die eenpersoonsbedden achterin combineert met een in de lengterichting geplaatste zitbank voorin.

Dankzij een slimme indeling en innovatieve oplossingen biedt de compacte Just Go T 6615 veel meer camper dan u zou verwachten bij een lengte van slechts 6,69 meter. Onder de 2 meter lange, verhoogde eenpersoonsbedden blijft voldoende ruimte over voor kleding- en linnenkasten alsook voor een grote garage. De badkamer met praktische draaibare wandoplossing draagt ook bij tot de ruimtewinst in de Just Go T 6615. Als de douchewand naar buiten wordt gedraaid, draait de wastafel tegelijk over het toilet, zodat er ruimte vrijkomt voor een comfortabele douche met vaste kunststof wanden. De keuken is naar keuze beschikbaar met ofwel een groot werkblad en een koelkast van 83 liter eronder, ofwel een hooggeplaatste koelkast met een inhoud van 137 liter.

Veel ruimte voor wonen en slapen

Een tweepersoonsbed in het achterste gedeelte en het royaal open woongedeelte voorin kenmerken de Just Go T 6905. De camper uit de zevenmeterklasse heeft een luchtige zitgroep en ook een hoekkeuken met veel opbergruimte, omdat de koelkast tegenover de keuken en wat hoger is geplaatst. Het comfortabele, in de lengte geplaatste tweepersoonsbed achterin meet 200 centimeter in de lengte en 135 centimeter in de breedte aan het hoofdeinde. Een grote badkamer in de lengterichting met toilet en scheidbare douchecabine grenst aan de bestuurderskant.

De 7,36 meter lange Just Go T 7055 EBL biedt nog meer ruimte voor wonen en slapen. Deze combineert eenpersoonsbedden in het achterste gedeelte met een ruime badkamer. In het voorste gedeelte nodigt een royale zitgroep met twee in de lengte geplaatste banken uit om lekker te relaxen. De grote, vrijstaande tafel in het midden kan opzij geschoven worden om de toegang tot de cabine te vergemakkelijken.

In alle drie nieuwe indelingen van de Just Go kunnen extra slaapplekken gecreëerd worden met een optioneel hefbed boven de zitgroep.