Advertorial - Je camper veilig verkopen via Motorhome Depot

Genoten van het camperen deze mooie zomer? Dan is het nu tijd om na te denken over de volgende stap.

Wat een prachtige zomer hebben we gehad! Nog eventjes wat weekenden nazomeren en dan gaan veel campers de stalling weer in. Of niet? Dit jaar maakten veel mensen voor het eerst kennis met camperen in hun eerste camper. Vaak weet je pas na een of twee lange vakanties wat voor camper je eigenlijk wil: hij zou iets groter moeten zijn, of juist iets kleiner, liever een buscamper of toch een alkoof met meer leefruimte, zonnepanelen of altijd aan de stroom, een zwaardere motor om beter in de bergen te kunnen rijden, camperplaatsen of toch campings – na je eerste campervakantie weet je beter wat bij jouw gezin en jullie vakantiewensen past.

Daarom is het najaar het ideale moment om na te denken of je voor de camper die je nu hebt, die dure winterstalling wel wilt betalen. De kans is groot dat je wensenlijstje voor een camper deze zomer flink veranderd is. In dat geval is het verstandig de camper juist nu te verkopen. Het scheelt je stallingskosten en je hebt ruim de tijd om uit te kijken naar een camper die beter bij jou past.

Marktconforme prijs

Bij Motorhome Depot kunnen wij jouw camper snel en tegen een marktconforme prijs verkopen. Wij nemen alles uit handen en ontzorgen jou volledig. Omdat de campermakelaar jouw camper goed kent, krijg je alleen bezichtigingen van mensen die exact op zoek zijn naar jouw type camper en al weten wat jouw camper ongeveer kost. De kans is daarom groot dat de verkoop bij een eerste of tweede bezichtiging al rond is.

Wil je jouw camper verkopen en weten wat de marktwaarde is, vul dan het waardebepalingsformulier in. Onze campermakelaar in jouw regio neemt dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Voor vragen mail je naar [email protected] of bel je 085 065 7620.